Afijn, over welke soep hebben het eigenlijk M.?
Over 'cool curried zucchini and carrot soup'. Het is een recept uit 'Vegan soups and stews for all seasons'. Ik heb dat boekje al een tijdje, maar elke keer dat ik er in blader denk ik mwah mwah, terwijl ik erg van soep en stoofpot houd. Nu moet het er maar eens van komen, maar nadat ik het recept nader heb bestudeerd heb ik besloten dat ik wel het een en ander ga aanpassen qua ingrediënten. Zo moet er verse dille in, maar ook kerriepoeder, brrrrrrrrrrrrrrr, wat een combinatie zeg. Nou ben ik sowieso niet zo van de dille, maar jee hoe verzint ze het zeg. Of lijkt jullie dat wel lekker?
Nou ja, ik laat het allebei weg want ik heb helemaal geen zin in iets kerrie achtigs. Verder wordt de soep basis gemaakt van (gepureerde) witte bonen, en silken tofu. Geen idee of dat lekker is, maar ik ga het morgen merken.