Vegatopia Forum

Kookvragen

0 leden en 25 gasten bekijken dit topic.

Offline Poek

  • Forumkenner 2006, 2009 en 2011
  • ******
  • 11.915
  • Geslacht: Man
    • dimitri.org
Re: Kookvragen
« Reactie #880 Gepost op: 16 maart 2007, 18:29:27 »
Ik zou roerbakpasta maken. En de boel een beetje opsauzen met woksaus. Ik zou ook de feta achterwege laten. Heb je een flesje wijn gehaald? Dan doet de rest er niet meer zo toe.... ;)

Wijn is aanwezig, alleen drink ik het zelf niet :P

Maar pasta met roerbak, da's pasta koken, groente roerbakken, sausje erover, dan bij elkaar doen?

Edit: oja, wat mjets zegt dus.

Citaat
Vanwaar sloof jij je vandaag zo uit heer Poek?

Wees gerust, er komt geen getrouwde vrouw langs. Ook geen ongetrouwde. Wel een ongetrouwde jongen.
« Laatst bewerkt op: 16 maart 2007, 18:30:16 door Poek »

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #881 Gepost op: 16 maart 2007, 18:31:35 »
:yes:

Heb je knoflook?
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Offline Poek

  • Forumkenner 2006, 2009 en 2011
  • ******
  • 11.915
  • Geslacht: Man
    • dimitri.org
Re: Kookvragen
« Reactie #882 Gepost op: 16 maart 2007, 18:33:34 »
Heb je knoflook?

Ik wist het niet, maar ik blijk het gewoon te hebben, in zo'n zeskruidenpotje. Wat nu?

Offline Monique

  • *****
  • 3.427
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #883 Gepost op: 16 maart 2007, 18:40:31 »
Ik heb gisteren aardappelgnocchi gekocht, nooit eerder gegeten maar ik ben er al heel lang benieuwd naar. Is dat lekker met een bloemkool-roomsausje?

Edit: Het wordt wel erg wit allemaal op het bord dan bedenk ik me net.
« Laatst bewerkt op: 16 maart 2007, 18:41:01 door Modub »

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #884 Gepost op: 16 maart 2007, 18:43:19 »
Heb je knoflook?

Ik wist het niet, maar ik blijk het gewoon te hebben, in zo'n zeskruidenpotje. Wat nu?

:heehee: Ik bedoelde verse, maar vooruit. Erover strooien, doe maar als het sausje in de pan zit.
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

mjets

Re: Kookvragen
« Reactie #885 Gepost op: 16 maart 2007, 18:44:10 »
Ik heb het 1x gemaakt (aardappelgnocchi) met tomatensausje, was erug lekker. Het leek een beetje op dikke pasta kussentjes (smaakervaring in je mond). Ik ben erg benieuwd, klinkt een beetje bloemig geheel, maar bloemkool eten 'we' tenslotte ook met aardappelen en jus en gebakken sausijzen, vroehgah... ;)
« Laatst bewerkt op: 16 maart 2007, 18:48:10 door mjets »

Offline Poek

  • Forumkenner 2006, 2009 en 2011
  • ******
  • 11.915
  • Geslacht: Man
    • dimitri.org
Re: Kookvragen
« Reactie #886 Gepost op: 16 maart 2007, 18:46:36 »
:heehee: Ik bedoelde verse, maar vooruit. Erover strooien, doe maar als het sausje in de pan zit.

Klinkt eng, maar ik zal het proberen :)

mjets

Re: Kookvragen
« Reactie #887 Gepost op: 16 maart 2007, 18:47:19 »
Oh ja.. kzat er wel heel snel vol van (aardappelgnocchi), herinner ik me plots. Kan aan het recept liggen, maar ik wilde er eigenlijk wel wat sla naast oid. Iets lichts frissigs om de smaak te doorbreken  :-\
« Laatst bewerkt op: 16 maart 2007, 18:48:54 door mjets »

Gwennepen

Re: Kookvragen
« Reactie #888 Gepost op: 16 maart 2007, 18:48:12 »

  pasta (maar wat moet je daarmee dan?),

Ovenschaal invetten, gekookte pasta erin, gewokte groenten erop, verkruimelde feta erover, in de oven. Tofu weglaten.

Als je pasta zo te droog vindt, knoflookpoeder en een beetje kruiden door een beetje olie gooien en dat door de pasta voordat je het in de ovenschaal gooit.

Offline Poek

  • Forumkenner 2006, 2009 en 2011
  • ******
  • 11.915
  • Geslacht: Man
    • dimitri.org
Re: Kookvragen
« Reactie #889 Gepost op: 16 maart 2007, 18:52:42 »
Ovenschaal invetten, gekookte pasta erin, gewokte groenten erop, verkruimelde feta erover, in de oven. Tofu weglaten.

Hm, dat doe ik dan wel eens als ik geen tofu heb (anders blijf ik daar maar mee zitten).

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #890 Gepost op: 16 maart 2007, 18:54:04 »
Nee nee, dan ga spinazie bij de feta maken natuurlijk!
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Gwennepen

Re: Kookvragen
« Reactie #891 Gepost op: 16 maart 2007, 18:56:27 »
Ja, en dan ook bladerdeeg kopen om het in te doen. :yummie:

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #892 Gepost op: 16 maart 2007, 18:57:30 »
Dat wou ik ook zeggen, maar weet niet of Poek een oven heeft..
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Offline Poek

  • Forumkenner 2006, 2009 en 2011
  • ******
  • 11.915
  • Geslacht: Man
    • dimitri.org
Re: Kookvragen
« Reactie #893 Gepost op: 16 maart 2007, 18:57:57 »
:yummie: ja (door anderen bereid)

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #894 Gepost op: 16 maart 2007, 18:58:39 »
Zo veel werk is dat echt niet!
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Gwennepen

Re: Kookvragen
« Reactie #895 Gepost op: 16 maart 2007, 18:59:10 »
Nee, stikmakkelijk.

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #896 Gepost op: 16 maart 2007, 19:00:14 »
Dat maakte ik al toen ik 8 was ofzo.
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Gwennepen

Re: Kookvragen
« Reactie #897 Gepost op: 16 maart 2007, 19:01:20 »
Precies, dat soort dingen staat ook in kinderkookboeken.

Offline Selly

  • *****
  • 30.780
Re: Kookvragen
« Reactie #898 Gepost op: 16 maart 2007, 21:44:41 »
Ik vind roergebakte feta wel lekker. Wel op t laatst er pas bij gooien.
,,,,فلافل

mjets

Re: Kookvragen
« Reactie #899 Gepost op: 16 maart 2007, 22:02:06 »
Ben ik benieuwd of het een beetje te hachelen was  :chef:Poek?