Het is uiteindelijk vanallesdoorelkaar bouillon geworden... Er zaten wat bospaddenstoelen in, look, ui, pijpajuin, gember, marmite, sojasaus, neutrale olie, sesamolie, worteltje, hele kruiden: sechuanpeper, steranijs, kaneel en ook nog wat van een potje zwartepepersaus die ik nog had staan. Niet echt traditioneel allemaal, maar het was wel heel heel lekkere bouillon, zeer sterk en diep van smaak.
Voor noedels hadden we voornamelijk
Shirataki noedels, en die waren er echt super lekker in, namen de smaken goed op. Er lagen ook nog een paar rice sticks bij voor de leuke beet .
Er waren nog puffs, maar ook wat silken tofu, en eerlijk gezegd vonden we allebei de silken er het leukst in. Het zachtgekookt eitje deden we ook, maar dan zonder het erna te marineren, is iets voor een volgende keer. Verder dreven er nog een heleboel geblancheerde blaadjes
mini paksoi door, was ook zeer geslaagd, en dan om het af te werken nog wat lenteuitjes, gember, look, en een groen pepertje heel heel fijn gesneden als kruiderij er op het laatste door.
We zaten helemaal vol, maar was geslaagd, leuk experiment