Hoe tof (op schaal van 1 tot 10) is een snelkookpan, en waarom?
(Ik denk af en toe dat het gaaf zou zijn er een te hebben, maar eigenlijk weet ik niet zo goed waarom, maar de ikea heeft er nu ook een en die zijn helemaal niet zo duur...)
Ik zit daar ook af en toe over te denken!
Je kunt er vlug bietjes en artisjokken in maken, maar ja. En er was nog iets dat je er tof in kon doen, maar dat ben ik even kwijt.
Maar ik heb ook wel eens gehoord dat als je er een hebt je eigenlijk een hele goede (dus dure) moet hebben maar weet niet waarom (onderdelen die vlug stuk gaan ofzo).
Ik heb twee heel oude van Fissler. Makke is, geloof ik dat er geen onderdelen meer zijn, zoals de simpele siliconen afdichtring, maar weet het niet zeker. Ik zou weer een Fissler, de nieuwe kopen, neem wel altijd RVS, neem niet de kleinste, een die goed is voor tenminste twee flinke artisjokken nemen. Goed voor kikkererwten, bieten, artisjokken, aardappelen. Maar aardappelen doe ik in magentron terwijl artisjok en biet in magnetron slechts slechts oplevert. Maar, ja, ik hoor niet op deze draad.