Vegatopia Forum

Kookvragen

0 leden en 11 gasten bekijken dit topic.

Aiko

Re: Kookvragen
« Reactie #1480 Gepost op: 10 december 2007, 20:05:11 »
Tapioca?

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Re: Kookvragen
« Reactie #1481 Gepost op: 10 december 2007, 20:17:08 »
Arrowroot?
,,,,فلافل

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #1482 Gepost op: 10 december 2007, 22:24:54 »
Aardappelzetmeel?

 :P
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Offline Djooiss

  • *****
  • 1.843
Re: Kookvragen
« Reactie #1483 Gepost op: 10 december 2007, 22:47:51 »
Bedankt voor de tips. Ik denk dat maizena nog wel per ongeluk ergens in huis is bij vriendlief, neem iig volgende keer agar mee vanuit de toko
Life isn´t about waiting for the storm to pass..
it´s about getting out there and dancing in the rain

Offline Djooiss

  • *****
  • 1.843
Re: Kookvragen
« Reactie #1484 Gepost op: 10 december 2007, 22:49:46 »
Vegan paneer is toch gewoon tofu?

Ja, je kan het maken met tofu maar je kan ook de tofu dusdanig bewerken dat het meer op paneer lijkt. De tofu paneeren dus  ;).Zie de draad "palak paneer maar dan vegan", daar staat hoe en wat   :)
Life isn´t about waiting for the storm to pass..
it´s about getting out there and dancing in the rain

Offline Eelco

  • Admin
  • *****
  • 20.664
  • Geslacht: Man
    • Mijn Homepage
Re: Kookvragen
« Reactie #1485 Gepost op: 11 december 2007, 19:57:03 »
Volgende keer (dinsdag eet ik alleen, mooie gelegenheid) nog maar eens proberen. Wel weer met de wilde spinazie van de Turk in het tunneltje richting station!
En het is gelukt! Het deeg ietsje dikker gehouden en de randen stevig aangedrukt. Verder eigenlijk niets anders gedaan. Calzone perfetto  :chef:
War is peace, freedom is slavery, and ignorance is strength

Offline bambi

  • ******
  • 5.560
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #1486 Gepost op: 11 december 2007, 19:59:00 »
Help! Mijn cake staat nu 65 minuten in de oven bij 140 (hetelucht), in een siliconen-blik. Hij is dus echt nog nat van binnen. Klopt dat?
Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken

Offline Sanja

  • Forumkenner 2005
  • *****
  • 2.541
Re: Kookvragen
« Reactie #1487 Gepost op: 11 december 2007, 20:10:35 »
Hoeveel moet je ook al weer optellen bij hetelucht om elektrisch te krijgen? Want 140 klinkt mij wel erg laag in de oren...
If you were a river in the mountains tall,
The rumble of your water would be my call

Offline bambi

  • ******
  • 5.560
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #1488 Gepost op: 11 december 2007, 20:14:28 »
Hoeveel moet je ook al weer optellen bij hetelucht om elektrisch te krijgen? Want 140 klinkt mij wel erg laag in de oren...
+20

op het pak stond 150
Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken

Offline Joske

  • *****
  • 2.829
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #1489 Gepost op: 11 december 2007, 21:19:58 »
Kan je broodpudding ook met meergranenbrood maken of alleen met wit brood? En wat doe je er allemaal in? Rozijnen wist ik al...

Offline Gabs

  • ****
  • 796
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #1490 Gepost op: 11 december 2007, 21:40:09 »
een cake die vanbinnen nog nat is, is eigenlijk veel lekkerder...

Aiko

Re: Kookvragen
« Reactie #1491 Gepost op: 11 december 2007, 21:43:19 »
Dan kun je er leuke figuurtjes van boetseren terwijl je eet...!

Offline bambi

  • ******
  • 5.560
  • Geslacht: Vrouw
Re: Kookvragen
« Reactie #1492 Gepost op: 11 december 2007, 21:54:38 »
hij is wel lekker, maar zo'n droog randje is ook lekker hoor!
Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken

Offline Nick

  • ****
  • 578
Re: Kookvragen
« Reactie #1493 Gepost op: 12 december 2007, 11:59:40 »
Doe je vinaigrette beter vooraf op tomaten of juist voor het serveren?
"Teaching a child not to step on a caterpillar is as valuable to the child as it is to the caterpillar."
-- Bradley

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Re: Kookvragen
« Reactie #1494 Gepost op: 12 december 2007, 13:34:00 »
Doe je vinaigrette beter vooraf op tomaten of juist voor het serveren?

Beter 10 minuten ervoor
,,,,فلافل

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Re: Kookvragen
« Reactie #1495 Gepost op: 12 december 2007, 13:34:36 »
Hoeveel moet je ook al weer optellen bij hetelucht om elektrisch te krijgen? Want 140 klinkt mij wel erg laag in de oren...
+20

Loopt dat  dan lineair?
,,,,فلافل

Offline Nick

  • ****
  • 578
Re: Kookvragen
« Reactie #1496 Gepost op: 12 december 2007, 13:36:22 »
Maar beter niet de dag ervoor?
"Teaching a child not to step on a caterpillar is as valuable to the child as it is to the caterpillar."
-- Bradley

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Re: Kookvragen
« Reactie #1497 Gepost op: 12 december 2007, 13:38:32 »
Maar beter niet de dag ervoor?

Nee dat wordt erg klef.
,,,,فلافل

Offline Annemieke

  • ******
  • 18.716
  • Geslacht: Vrouw
    • Rozemarijn koken & foto
Re: Kookvragen
« Reactie #1498 Gepost op: 12 december 2007, 14:08:12 »
Help! Mijn cake staat nu 65 minuten in de oven bij 140 (hetelucht), in een siliconen-blik. Hij is dus echt nog nat van binnen. Klopt dat?

Ik doe 5 kwartier op 160 graden...

Offline Nick

  • ****
  • 578
Re: Kookvragen
« Reactie #1499 Gepost op: 12 december 2007, 14:15:52 »
"Teaching a child not to step on a caterpillar is as valuable to the child as it is to the caterpillar."
-- Bradley