Donderdag komen twee vriendinnen eten, en ik wil herfstig eten, maar ik kom er niet zo goed uit.
Als ik pittige pompoentaart maak, dan is een perencrumble met kardamon (uit de allerhande) vast een lekker toetje, maar wat doe je er dan bij en voor?
Maar als ik mijn fantastische pastatoetje met stoofpeertjes maak, die wel heel lekker is, maar niet heel heftig van smaak, kan er dan een pasta met paddestoelen en noten voor, of is dat veels te pastaig, en wat kan daar dan weer voor.
Ik wil iig pompoen, paddestoelen en peren in mijn eten stoppen, maar na de bietenspecial in de allerhande wil ik de bieten ook een herkansing geven, dus als iemand weet hoe je die er leuk bij combineert ben ik helemaal blij.
Ik wil graag voor- hoofd- en bijgerecht en een toetje natuurlijk. We drinken er Jip- en Janneke champagne voor/bij, vanwege het slagen van de moslim van ons drietjes.