VANAVOND FEEST! PIZZZAAA!
Voor chronologie: onderaan beginnen lezen.
Dear Lore,
I have double-checked with our production department in Germany and can confirm that Pizza Ristorante in Belgium is made with microbiological rennet. All cheeses used for the production of Ristorante are therefore vegetarian.
Sorry for the confusion. I will inform my colleagues in Belgium.
Kind regards
Anna Beheshti
Marketing
Dr. Oetker (UK) Ltd
1265 Century Way
Thorpe Park, Leeds
LS15 8ZB
Tel: +44 (0) 113 284 01 54
Fax: +44 (0) 113 284 01 48
www.oetker.co.uk Lore D'hont <ld_qp@yahoo.com>
09/11/2004 10:53
To: Anna_Beheshti/Dr._Oetker/UK@oetker.co.uk
cc:
Subject: Fwd: Fw: stremsel
Hi Anna
Sorry to bother you again. Coupons: not a problem. But Oetker Belgium told me the rennet that is being used is animal, I'm confused. Could you help me out? Is Oetker Belgium misinformed?
kind regards
Lore D'hont
Note: forwarded message attached.
--------------------------------------------------------------------------------
Do you Yahoo!?
Check out the new Yahoo! Front Page.
www.yahoo.com----- Message from ineven@oetker.be on Tue, 9 Nov 2004 11:26:48 +0100 ----- To: ld_qp@yahoo.com
Subject: Fw: stremsel
Geachte Mevrouw,
Geachte Heer,
Wij hebben uw e-mail van 8 november goed ontvangen en danken u hartelijk voor uw interesse in onze producten.
U vroeg ons naar de aard van het stremsel gebruikt voor de kaas op onze pizza's.
Het stremsel dat momenteel gebruikt wordt is van dierlijke oorsprong.
In de hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, verblijven wij,
met vriendelijke groeten,
Ingrid Neven
Consumenten Service
Dr. Oetker n.v.
Lozenberg 23, Airway Park
B-1932 Zaventem
Tel.: + 32 2 717 93 36
Fax.: + 32 2 717 93 29
info@oetker.be
Visit our websites:
http://www.oetker.behttp://www.langnese.be ----- Forwarded by Ingrid Neven/Benelux/oetker/BE on 09-11-2004 11:23 ----- Lore D'hont <ld_qp@yahoo.com>
08-11-2004 20:25
To: info@oetker.be
cc:
Subject: stremsel
Beste
Ik zou graag willen weten welk stremsel wordt gebruikt in uw kaas (dierlijk, microbieel?)
Alvast bedankt voor uw antwoord.
Met vriendelijke groeten
Lore D'hont