0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.
Je hebt ook van die rare Belgische sauzen. (die ik natuurlijk nooit eet, want ik ben geen rare Belg), zouden die ook zo smaken?
En een vriendin van mij eet van die voorgekookte worteltjes koud uit de pot op.
He, dat lijkt me wel lekker juist!Je hebt ook van die rare Belgische sauzen. (die ik natuurlijk nooit eet, want ik ben geen rare Belg), zouden die ook zo smaken?LL ziet een uitdaging...
Nee die rare Belgische sauzen zijn superlekker (ik heb ooit in Reservebelgie gewoond), maar van slasaus worden je frietjes super slap, geen aanrader.
Azijn door de boerenkool is lekker, zo maakt mijn mams die altijd..
Over rare combo's: heeft iemand hier trouwens een recept voor een vegetarische of veganistische Elvis-sub? Weet je wel, die caloriebommen waar het verhaal over gaat dat Elvis ze speciaal met zijn vliegtuig naar Memphis liet vliegen? Had ook iets te maken met pindakaas en jam, en ik vrees ook met bacon.