Mayo niet goed gelukt: wel lekker, maar nog steeds veel te dun, wat doe ik verkeerd?
Eerst de sojacuisine en de olie mengen, daarna mosterd erbij (het recept zegt mosterdpoeder, maar dat beetje azijn in de mosterd kan hopelijk geen kwaad, want later moet er ook nog zuur citroensap bij, juist om het te verdikken. Mosterd is essentieel want het werkt als emulgator), en dan dus stevig roeren en citroensap erbij druppelen
Voor morgenmiddag (warm):
- kwart ui
- mayo van vandaag
- 3 tomaten
- 2 pitabroodjes over
Ik dacht dat ik Johanna een keer turkse pizza's van pitas had zien posten. Daar kan je je tomaten en ui op kwijt, plus wat je nog meer hebt.
Als je rare dingen als kaneel of tequila wil gebruiken mag dat maar dan moet je het niet zeggen, want dat vindt Annemieke niet goed
Die mayo kan je natuurlijk met gebakken aardappeltjes opeten. Het wordt dan wel een beetje kliekjesdag, maar okee
Of je maakt een aardappelsalade.
Hoe groot zijn die uien van je eigenlijk dat je een kwart ui kan overhouden?