Gisteren in restaurant Graves in Amsterdam gegeten. Steeds 1 veggie keuze op de lijst per gang, Fransig eten. Verder specialist in wijnen: veel wijnen per glas.
Vooraf geitenkaasmousse (erg lekker) met gesuikerde vijg en een slobberig deegje, erbij een duur glas Sancerre die weinig diepgang had.
Als hoofd korrelige knoflookpolenta, die weinig naar knoflook smaakte, maar wel mooi droog was, dus niet zo'n natte hap die je elders wel eens ziet, met heel lekkere gebakken spinazie en zoete tomaatjes en weinig hollandaise saus. Erbij een glas lekkere merlot. Prima gerecht maar veel, een toetje kon er niet meer in.
De bediening was matig tot redelijk, ons hoofdgerecht duurde nogal lang. De prijzen waren niet laag. Ik weet niet, het was lekker, maar ik sta niet te trappelen er vlug weer heen te gaan. Er zat ook een roker aan de tafel naast ons.
Cote ouest in dezelfde straat vind ik leuker.
Wel erg leuk: er staan diverse bijzondere siropen op de kaart en ze hebben droge ginger ale (waarvan ik dacht dat die uit de handel was).