En als je de nieuwe kaart hier neer wilt zetten, graag!
Komt 'ie:
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio (van oesterzwam, rode biet en rode sla met olijvenpesto, pijnboompitten en parmezaanse kaas)
Crème Brulée (van zachte geitenkaas met seizoenssalade en basilicumdressing)
Aspergesalade (van verse asperges met gefrituurde eieren in een dragon-boterdressing)
Trifle van tomaat en groene asperges (met mascarpone en basilicum)
SOEPEN
Tomaat-sinasappelsoep
Asperge-crèmesoep
Kervelbouillon met courgetteflensjes
WARME VOORGERECHTEN
Spinazie-fetakroketjes (met dille en munt-yoghurtsaus)
Koe loe yoek (in luchtig beslag gefrituurde groentespies met chinese tomaat-gembersaus)
Asperge-cheesecake (met gekonfijte citrusvruchten en jambalayagarnituur)
Mücver (Turkse courgette-citroenmelisse pannenkoekje gevuld met feta en tomatenconcasée)
HOOFDGERECHTEN
Geitenkaastimbaaltje (zeer verfijnd gerecht van milde geitenkaas gevuld met kastanjechampignons en rode pesto, omringd door oesterzwammen en witte wijnsaus. Geserveerd met rijst of friet en seizoensgroenten)
Chinese Dimsums (loempiavelletjes met diverse noten en paddestoelen. Opgediend met roergebakken groenten, rijst en hoysinsaus)
Kaasfondue (klassieke kaasfondue met lente-ui en thaisoi of rode curry. Geserveerd met stokbrood en groenten)
Samtosa Zeeschotel (verrassende Japanse zeegroentenrolletjes, gevuld met zeegroenten, tofu, roerei en rijst. Begeleid door saffraan-citroensaus en kleurige groenten)
Aspergeschotel (verse asperges, aspergesoufflé en mille feuille van groene asperges met beurre blanc en pommes purées)
Tofu Steak (gegrilde tofu met kruidenpersillade, linzen, aspergeragout en tomatensaus)
Fettucine Gorgonzola (met gewokte groenten en gorgonzolasaus)
Fettucine Ratatouille (met pijnboompitten en parmezaanse kaas)
NAGERECHTEN
Shake Ilse (luchtige shake van muskaatwijn, peer, yoghurt en vanille-ijs met een lekkere toef slagroom)
Tiramisu (samengesteld uit mascarpone, koffie, likeur en lange vingers)
Verse fruit-ijsmousse (met vanillecrêpe en frisse vruchtensaus)
Absinth (blini van venkelzaad, anijsparfait met komijn en witte chocolade-komijnsaus)
Kaasdessert (diverse soorten kaas, geserveerd met huisgemaakt sodabrood)