Gerard, ik ben jaloers. Ik wil ook wel naar Samtosa!!
Goede keus hoor en je moet ook zeker reserveren. Het is daar altijd beredruk en zonder reservering red je het niet, zeker niet op zaterdag. Ze waren eerst op maandag en dinsdag gesloten, maar vanwege de drukte zijn ze nu ook op dinsdagavond geopend.
Het is een mooi restaurant, met een trendy inrichting. Roken wordt ontmoedigt door geen asbakken op tafel te zetten, maar dat vind je misschien wel niet positief
De chefkok van Samtosa heeft in 1999 de titel "Chef Végétarien" gewonnen. Volgens de Mysterie Guest van de vegetariersbond "een spannende kaart met nogal wat uitheemse gerechten. Verrassende soep van gekarameliseerde sjalotjes met vermout en een Thaise curryschotel en het supertoetje van gefrituurd ijs in een korst van pecannoten."
Ik heb zelf wel eens de zeeschotel op, het geitenkaastimbaaltje, de afrikaanse rijsttafel en de heksenkring. Stuk voor stuk gerechten waar je van gaat
Ik zou zeggen, een fijne en smakelijke avond en ik hoop dat je er zaterdag nog terecht kan