0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.
Nee, dan neem ik volkorenmeel, maar ik maak meestal wit, omdat ik het alleen gebruik voor speciale broodjes.
Ok, ik maak dus vooral bruin. Moet ik dan een beetje bloem toevoegen?
Mijn brood is altijd een beetje droog. Wat doe ik daar aan?
Zo. Nou, hier dus: http://www.bakkerswereld.net/forum/, maar je moet jezelf eerst aanmelden om veel onderwerpen te kunnen zien. Onaangelogd en oningemeld zie je bar weinig.
Citaat van: Aiko op 05 februari 2005, 13:45:45Zo. Nou, hier dus: http://www.bakkerswereld.net/forum/, maar je moet jezelf eerst aanmelden om veel onderwerpen te kunnen zien. Onaangelogd en oningemeld zie je bar weinig.Maar het is wel de moeite waard om je aan te melden. Want dit forum geeft echt een schat aan informatie en is 'the place to be' voor alle thuisbakkers.
Brood is bezig met kneden enzo... ik ben benieuwd. Ik gebruik het snel bak programma. Ik heb honger Overigens snap ik de handleiding niet zo van die afk. Het is niet duidelijk wat de knoppen doen (zijn in het duits). Hoe kan ik nou zeggen wat de grootte is van het brood. Ik kan die knop niet vinden. Iemand?
Brood is bezig met kneden enzo... ik ben benieuwd. Ik gebruik het snel bak programma. Ik heb honger
Citaat van: Dr@gonfly op 15 februari 2005, 14:46:16Brood is bezig met kneden enzo... ik ben benieuwd. Ik gebruik het snel bak programma. Ik heb honger Overigens snap ik de handleiding niet zo van die afk. Het is niet duidelijk wat de knoppen doen (zijn in het duits). Hoe kan ik nou zeggen wat de grootte is van het brood. Ik kan die knop niet vinden. Iemand?Op bakkerswereld.net staat dat sommige types overeenkomen en kun je ook handleidingen downloaden. Ik snap mijn bbm ook veel beter nu ik een handleiding heb van een bbm van een ander merk, maar wel een vergelijkbaar type. Kijk daar eens rond, zou ik zeggen.