0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.
Op 2002-11-06 22:50, schreef Apraxia:Bij Harense Smid (of heb je dat al1 in Den-Bosch?)
Op 2002-11-07 00:21, schreef Apraxia:Kga binnenkort eens met tortilla's en pizza (calzone) experimenteren.
Op 2002-11-10 22:40, schreef Apraxia:He he. owkee!Je mag wel mee experimenteren!
Op 2002-11-13 17:36, schreef Apraxia:Veel plezier ermee, tis echt geweldig!Aan het begin van deze topic staan wat linx naar receptensites.
Op 2002-11-14 07:19, schreef Apraxia:Istie gelukt?Tis wel belangrijk dat je hem er wel vrij snel uithaald. Niet tot 's ochtends laten zitten daar word hij nat en klef van.
Op 2002-11-14 09:20, schreef Selly:Quote:Op 2002-11-14 07:19, schreef Apraxia:Istie gelukt?Tis wel belangrijk dat je hem er wel vrij snel uithaald. Niet tot 's ochtends laten zitten daar word hij nat en klef van.Hij is gelukt! Wel een beetje droog. Ik maak vaak tosti's en het brood is niet zo hoog dus ik moet nog even bedenken hoe dat dan moet.
Op 2002-11-14 14:38, schreef Apraxia:Te droog? Misschien moet je er meer olie/water in doen.
Als hij niet hoog genoeg is zou het kunnen zijn dat er niet genoeg/teveel gist inzit. Het komt heel nauwkeurig met de gist iig!
Op 2002-11-14 14:13, schreef annick:Richtprijs hema 45??