Met groeiende verbazing heb ik jullie "probleem "gelezen over het over houden van port en andere drank. Mijn tip:
Scharrel een paar Bohemien op als vrienden (dichters bijvoorbeeld) of leen er een paar van mij
.
Zet je flessen overgebleven drank op tafel, en zeg: Wat is die Hans Teeuwen toch een lul he! Gegarandeerd, binnen een half uur is alles wat je op de tafel hebt gezet op en je hebt een fantastische avond!
Goed, om niet al te veel off topic te raken:
Mijn meest geweldige stamppot (met name kids vinden het helemaal geweldig)
Bietenstamppot (zelf even aanpassen voor de veganist helaas)
Aardappelen
bieten voorgekookt
Zilveruitjes
kaas
slasaus
peper
kook de aardappelen
maal de bieten
als de aardappels gaar zijn afgieten
terugzetten op het vuur
grote lepels slasaus erdoor
stampen!
zilveruitjes erdoor en wat van het nat erbij
bieten erdoor goed doorroeren
blokjes kaas erdoor
doorroeren tot de kaas draadjes trekt
in een ovenschaal doen
geraspte kaas erover heen
in de oven laten gratineren
takje munt erop
het gerecht is knalroze met knalgeel, echt super om te zien!
Bij mij thuis is het een typisch 'gastengerecht'... en geweldig lekker