Ik neem vaak bakjes eten/ restjes mee naar kantoor en die koel ik meestal ook niet, zelfs als er zuivel in zit. Gaat altijd goed, maar kan me voorstellen dat het anders voelt als je voor anderen kookt.
- 'Omelet' van kikkererwten meel, gevuld met groente en kruiden
- Bij taboule: 'tofetta' (gemarineerde tofu, niet hetzelfde als feta maar smaakt goed en goed voor de kleur) (en/of gerookte amandelen los erbij?)
- Erwtjes salade (als je die bevroren meeneemt heb je direct je koelelement), met bijv komkommer, dille-mosterd dressing, evt tofetta, gekookte aardappeltjes.
- Als je een goede thermoskan hebt kan een hete soep misschien ook wel?
- hartige muffins
- rijst-cranberry salade, evt met geroosterde zonnebloempitten als dat binnen allergie past
- zomerse inspiratie:
https://www.volkskrant.nl/kijkverder/t/2020/picknick-met-yvette-van-boven/