Gisteren als lunch panpizza's gemaakt van volkoren wraps. Met Italiaanse kruiden op smaak gemaakte tomatenpuree, sliertjes courgette, fijngesneden rode ui, beetje pesto en een mengsel van geraspte geitenkaas, pecorino en oude kaas.
's Avonds had ik zin in chips 'n dips: tortillachips met kwark, guacemole, refried beans en een chili met courgette, paprika, bleekselderij, maïs, zwarte bonen en tomatenpuree. Als kruiden flink wat komijn, tijm, normaal en gerookt paprikapoeder en chipotlesaus.
Vandaag als lunch boterhammen met Iglo vegan visticks. Opgeleukt met maïs, komkommer, paprika, Johma plantaardige tonijnsalade, wat ketchup, verse daslook en kappertjes. Dat paste maar net op het brood, maar is wel erg lekker

Vanavond wordt het kruidige aardappels met ui en o.a. komijn en uienzaadjes, paneer met paprika en mangochutneymarinade, tomatencurry met courgette, prei en doperwtjes. Erbij komkommerraïta en rijst (of naan, als we die nog hebben).