Van de week had mijn vriend voornameljjk gekookt (en ja, daar zat rijst met perzikjes bij
).
Gisteren had ik wel weer eens zin om gekookte aardappels, sperziebonen en een Auf wieder schnitzel. Met een jus van gestoofde rode uien, laurier en miso.
We hadden te weinig aardappels gegeten de afgelopen tijd en ik had weer een paar die al aan het rotten waren. Erg jammer, maar ik gok dat het ook aan het vochtige, warmere weer had gelegen.
Anyway, ik heb de aardappels die nog goed waren dan maar allemaal gekookt. Daar hield ik nog genoeg van over om twee keer lunch te maken, samen met de extra sperziebonen die ik ook al had gekookt.
Vanmiddag als lunch met de restjes gado gado gemaakt. Met een half eitje die ik gisteren bij de sperziebonen had meegekookt.
Voor de lunch morgen heb ik ermee een salade gemaakt met de andere helft van het eitje, ingemaakte rode ui, dragon, kappertjes en daslook.
Laten we maar zeggen dat ik lekker aan het 'preppen' ben geweest