Gisteren rijst, gebakken spitskool, sperziebonen, pindasaus, tomaten-gembersaus, gyros van de veg. slager die minder lekker is dan die van Vales, rest omelet-tofu.
Vandaag: nog bedenken. Mijn keus zou zijn paratha (van Jumbo, diepvries) en een bloemkoolcurry. O ja, we moeten ook nog een aubergine opmaken uit de tuin van Wies/Aloysius. Die kunnen we dan even in de magnetron garen, bakken en met miso bestrijken. Past mooi bij de curry.
Naschrift:
Mijn vrouw vindt beter: witlof-selderieknolsalade, Schnitzel van Vales, Rösti van aardappel/ui/wortel (mijn vrouws Röstivariant). De aubergine dan maar morgen.
(Oud Duits liedje: Fritzchen freu dich, Fritzchen freu Dich , morgen gibts Selleriesalat. Vandaag dus, met witlof. Zo kun je bij elk gerecht wel een liedje vinden of bedenken.)