Volgende poging tot socca zal met behulp van een ingevette bakvorm plaatsvinden.
Ik gebruik altijd een koekenpan en heb nooit last van aanbakken. Ik gebruik ongeveer dit recept
http://www.nrcnext.nl/koken/2012/03/05/farinata-socca-en-karantita/ is jouw recept heel anders?
Ik at deze week ook.
Maandag werd er aardappelgratin gemaakt voor mij met salade.
Dinsdag maakte ik verse pasta met gebakken broccoli, knoflook, gele kerstomaatjes en geraspte kaas.
Woensdag at ik bij buren, waar we tomatensoep kregen, en toen kwamen er veel schalen op tafel en at ik gado gado met tofu, sayur, rijst, gefrituurde tempeh, mediterrane aubergine, granaatappelsalade, spinaziefrittata en prequiche. Toe fruitsalade met lychee en kaasjes.
Donderdag at ik in de Waaghals.
Gisteren maakte ik een salade van vijgen, little gem, wortel, komkommer en daar at ik broodjes met labneh bij.