Vrijdag kwam de man terug van een weekje fietsen en aten we uit bij la Casuela, fijn bijpraten bij lekkere tapas en een wijntje.
Gisteren maakte ik de asperges uit het kookboek en die waren een succes: de man houdt niet zo van asperges met alleen ei en kaas maar dit vond hij erg lekker. Moest ik zowaar 'mijn' asperges delen
Erbij een zachte pastinaakpuree, zoete aardappelfrietjes en sla met ei en milde turkse pepertjes.
Aardbeien met mango toe.
Vandaag bonenschotel (weer die pepertjes, ik kocht een grote zak vol) op z'n Costa Ricaans gekruid en een salade met venkel, grapefruit, lenteuitjes en feta.
Weer aardbeien met mango toe
We kochten gisteren 6 grote mango's voor 3 euro op de markt dus kunnen nog even voort.
Deze turkse pepertjes zijn voor mij een nieuwe soort, wel smaakvol maar weinig pittig en rauw een beetje taai. 't zijn niet de pepertjes die in potjes met zuur verkocht worden en ook heel anders dan die dikke lichte die gevuld worden. Ik denk dat ik dinsdag probeer of ze lekker zijn als padron: gebakken en met grof zout bestrooid.