0 leden en 10 gasten bekijken dit topic.
Toen stond ik op, wankelde en gooide de paksoicurry over 1 hand en 2 onderbenen. Schade lijkt mee te vallen (hand heb ik lang gekoeld, en die is nu nog een klein beetje rozig, mijn benen kan ik niet zo goed voelen, maar er zitten geen blaren op)
En hoe was het met de geur achteraf? Want er zit echt een gigantische hoop knoflook in he!
schelpjespasta met tomaten-gehacktsaus en salade met grote radijzen erdoor. Het was rulgehackt van de vegetarische slager, ik heb geen groot verschil bemerkt in vergelijking tot andere rulgehackt, is dat de overheersende tomatensmaak of hebben andere mensen diezelfde ervaring?
... (ik weet nog steeds niet of ik het nou lekker vond of niet, bovendien heb ik geen idee waar het eigenlijk wél bij zou passen - als het al ergens bij past)
Daslookfilets, tuinbonen en een beetje lamsoor.Dat laatste zo uit het doosje. Iemand nog lekkere recepten ermee?