0 leden en 7 gasten bekijken dit topic.
Gefeliciteerd met T.'s verjaardag Ellen!Vanavond gaan we Sri Lankaans koken uit Serendip van Peter Kuruvita, Bietjescurry en duivelse cashewnoten
chickpea cutlet.
Citaat van: M. op 24 juni 2013, 20:16:52chickpea cutlet.Zelfgemaakt? hoe doe je dat?
Vanavond ga ik paksoi grillen, en dan hoop ik dat het er zo uit komt te zien. Erbij eten we rijst en tofu, moet alleen nog bekijken wat ik met de tofu ga doen.
Edit: ah, gewoon op haar eigen site: http://www.theppk.com/2010/11/doublebatch-chickpea-cutlets/Dit is een recept voor de dubbele hoeveelheid. Normaal gaat er 1 cup kikkererwten door, en de rest gewoon door de helft. Kruiden kun je natuurlijk op gevoel/naar smaak doen.
seitangulash
Ik dacht dat ik het al gepost had, maar zal wel weer bekijken ipv zenden gedaan hebben...
Stoofje van baldorijst, ui, knoflook, pepertje, aubergine, paprika, cannelinibonen, tomatenblokjes, komijn, kurkuma, peterselie en feta.