Wow, heeft niemand iets noemenswaardigs gegeten?
Jawel, hoor, eerst moekessoep (dat is, geheel onverwacht, soep gemaakt door mijn grootmoeder, ik had een potje meegekregen toen ik er eergisteren was voor moederkesdag maar niet kon blijven voor het eten wegens het bestaan van de schoonfamilie die het ook vierde) die wereldberoemd is in onze familie, met wat afbakbroodjes en de overschot van de kaasjes van op reis die gelukkig nog goed waren.
Die kaasjes, dat zijn 3 kleine kaasjes van geitenmelk van de zeer gezellige en uitleggevende bioboer op de provençaalse markt in antibes (ergens tussen cannes en nice), elk met een andere rijping, al is de heel jonge kaas nu al wel iets minder jong van smaak, ze blijven enorm lekker. Moest er iemand daar naar de markt gaan: aanrader. Als je van zeer sterk smakende geitenkaas houd, tenminste
En daarna een flinke portie fruit met 1 bolletje rabarberijs en slagroom bij het lekker koeike, de plaatselijke boer die ook ijs maakt, en waar je dag kan gaan zeggen tegen de koeien en de kalfjes in de stal.