Ik had ook nog gegeten afgelopen week
Zaterdag uitgebreide lunch in Londen, bij het sjieke The Delaunay. Ik had de Soufflé Suisse, waar een simpele salade van little gem bijkwam. Het was een dubbelgebakken soufflé met veel Zwitserse kaas. Erbij en mocktail die erg vakkundig door de barman was gemaakt.
Als toetje een groot stuk erg lekkere Sachertorte. Mooi restaurant!
's avonds een eggsalad sandwich van de supermarkt voordat we naar het concert gingen (wat heel erg leuk was).
Zondag gingen we weer met de trein terug, dus als avondeten een wrap met hummus en knapperige groentes, sandwich met cheddar en piccalilly, en een salade met pompoen, granen en geitenkaas.
De rest van de week simpele dingen o.a. Chinees wokje met rijst, pastasalade met feta, mie met vruchtjes.
Vandaag erg leuke lunch op het werk, de catering had een Halloween thema gedaan. O.a. tomatensoep (bloed!), bloemkool op linzen met bietensap (brains!) En veel bietjes
Als avondeten pasta met tomatensaus en een groentenburger.