Vorige week de hele week gaan kamperen in de Duitse Moezelstreek. Op de kampeerplek (geen camping) is er een gasbarbecue en een enkele kookplaat. Dit jaar heb ik wel wat meer inspanning gedaan om niet enkel aardappelsalade en vegaworstjes te eten zonder culinair te gaan doen. Aluminiumbakjes helpen dan wel een stuk.
Dinsdag: courgette, puntpaprika en feta in een bakje. Daarbij kant-en-klare bulgursalade
Woensdag: gegrilde puntpaprika, vegaburger, kleine portie aardappelsalade, kerstomaatjes
Donderdag: kastanjechampignons en puntpaprika met zure room met kruiden in een bakje. Daarbij kant-en-klare rösti.
Vrijdag: gegrilde puntpaprika, vegaworstjes, de rest van de aardappelsalade, kerstomaatjes
Zaterdag: gegrilde pompoen, gegrilde "gewone" paprika, halloumi, kant-en-klare couscoussalade
Maandag en dinsdag terug thuis: Chinese kool en kastanjechampignons in een kruidige tomatensaus. Daarbij eerst rijst en dan noedels.