Afgelopen dagen op lokatie geweest met een grote groep (internationale) collega's in Baarlo op kasteel de Berckt.
Je kon zelf opscheppen en er was elke dag soep, keuze uit twee soorten basis, een groentengerecht, salades en iets vegetarisch/veganistisch (of vlees en/of vis). Er was één veganist mee, en die kreeg af en toe iets vervangends als er bv room in zat.
Ontbijt was simpel, maar prima (croissants, American pancakes, roerei, muesli/yoghurt, boterhammen, verschillende sporten kaasjes en standaard beleg).
Donderdagavond: tomatensoep, bloemkool en broccoli in roomsaus, bonenstoofpot, aardappelgratin, gemengde salade.
Toetje was appeltaart met slagroom.
Vrijdag lunch: nacho's met kaas en erbij crème fraîche en pittige saus, gekruide rijst, tomaten-ui salade. Ik had geen zin in boterhammen en dit smaakte prima.
Vrijdagavond: bloemkoolsoep, friet en rijst, halve kleine quiche, sperzieboontjes met andere groenten, salade. Toetje was tiramisu.
We kregen 's avonds ook nog frituurhapjes, ruime keuze aan vegasnackjes.
Zaterdag als lunch: aspergesoep met ei, broodje vegakroket, boterham met ei en sla, salade. Er was ook nog aardappelsalade, maar de aardappels waren net niet gaar.