De knoflook was verbrand
O, dat had ik vrijdag ook.
Daarna deed ik het nog eens met een andere bol.
Het verbranden. Toen was mijn knoflook op en heb ik maar knoflookgranulaat gebruikt die ik nog had staan, plus twee teentjes rauw die ik er al uit had gehaald, voor een dressing bij een Caesarsalade met o.a. gemarineerde tempeh, avocado en quinoa.
Na het weekend was de lucht wel weer bijna weg.
Vandaag at ik hier het laatste restje van. (De salade, niet de lucht.)
(Sorry, ik schrijf een beetje warrig vandaag geloof ik.)
's Middags had ik brood met bloemkool-pestosoep die ik zaterdag had gemaakt.
Ik heb dus ook nog wat bloemkool loggen, dus ik lees vol interesse mee.
Gister at ik moussaka, pitabroodje met tzatziki en souvlaki van de Tuin van eten, een vega afhaalgelegenheid op loopafstand van mijn huis (wat een leuke ontdekking bleek alweer een jaar geleden ofzo, aangezien mijn deel van de stad niet zo heel veel voorzieningen heeft als ik gewend was uit de Pijp).
Dit weekend was ik bij m'n vriend; zaterdag hadden we Domino's pizza (ik had de veggi, die verraste me positief) en zondag bami met boontjes en satesaus.
Vorige week maakte ik red velvet mole (niet razend enthousiast) en erbij weer eens
deze salade, omdat ik veel koriander in huis had en die dressing daarmee zo fantastisch is.