Gister een fantastische pizza gegeten met ui, paprika, artisjokken, tomaat en gorgonzola bij pizzeria in mijn geboorteplaats Bolsward, vandaag een vegetarische schnitzel, geroosterde krieltjes uit de oven, gekookte venkel en komkommer-radijssalade. Er extra bij wat dille-mayonaise voor bij de geroosterde krieltjes.
Morgen bbq met de de volwassen kinderen
We beginnen met filodeeg/ haloumi-sigaren en kaasfondue van camembert uit de bbq-oven met stokbrood uit diezelfde oven met kruidenboter in de kerven, pizza’puntjes van tortilla’s, roomkaas, jalopeno’s, cheddar en bosui
Gevulde portobello’s met kruidenroomkaas, rucola en pijnboompitjes
Oosterse Gemarineerde Auberginehelften met zeezout, Groentenpakketjes met Oosterse Chili-dip. Erbij gemarineerde tofu-spiesjes met mango/ kerriesausje.
Feta in folie met salsa van tomaat jalopeno’s limoensap, knoflook,
suiker en lente-uitjes met geroosterde plakken zoete aardappel.
Erbij: salade en tzatziki met puntjes pitabrood
Dessert: gegrild fruit met Griekse yoghurt met honing, lavendelbloempjes en geroosterde noten