Wordt er vandaag niet gegeten?
Hier wel: basmatirijst, groenteprut (spitskool, paprika, wortel, courgette, sperziebonen, erwten, kastanjechampignons, ui) met o.a. pindasaus en kokosmelk en tofu. De volgende keer ga ik de tofu voor gebruik weer invriezen. Maar de marinade was wel weer erg lekker.
Edit: tegelijk met Eelco, die eet vanavond in ieder geval wel
Ja, diepvries tofu: betere textuur en het water is er na ontdooien mooi uit te duwen.
Hadden gister een lunch met vrienden in restaurant Van Ouds, Gilzeweg 24 Bavel
www.vanouds.com. Erg lekker veggie. Als amuse een kopje schorseneren (Schwarzwurzel)soep met macadamianoten, , dan een kleine aardappelsalade met enokipaddenstoelen, bitterballen van Münsterkaas plus een kommetje waterkers met croutons en dressing. Daarna een risotto met Reypenerkaas, bospaddenstoelen, rucola, kleine flageolets, en een aantal groentenzalfjes. Ik vond het echt heel goed allemaal en zomaar in een gehucht van niks.
Geen idee nog wat we vandaag eten, maar mrogen hebben we twee gasten en dus vandaag maken we alvast de soep. Er is ook nog pizza over die we zelf maken met een bodem van de biowinkel en dan tomaat, ui, knoflook, kaas, oregano en wat je voor de handen komt. Ook is er nog wat quinoa. Dus geen verhongering.