Zondag een experimentje met boerenkool, Tivall vegarookworst en penne met rode peper, knoflook en sjalotje. En parmezaan, bij gebrek aan pecorino wat er denk ik net ietsje beter bij zou passen.
Maandag geen puf en geen trek, dus het gehouden bij een simpele hamburger (die van de Lidl) opgeleukt met kaas en wat slagarnituur. Gister maakte ik voor kinderen andijviestamp met bieslookroomkaas erdoor, die niet zo best gelukt was. Maar de vegaballetjes in uienjus met appelstroop werden niet als vega herkent en die zijn wel volledig opgegaan
. (Eerdere pogingen met vleesvervangers werden snel afgekeurd, ze merken toch wel verschil) De ene die mijn tempeh probeerde eindigde met een rood hoofd en een glas melk, want die Indonesische soort van spekjes waren toch wel extreem pittig voor die arme ziel
Zojuist lekkere lunch gehad van doorgesneden en knapperig gebakken bara met restje tempeh, komkommerschijfjes en madame jeanetsambal. Vanavond een slobberspaghetti met tomatensaus.