Probeer het eens bij een Aziatische toko. Die hebben soms glazen potten met seitan in bouillon (staat 'fried wheat gluten' op) en blauwe blikjes met gemarineerde seitan (heet 'mock duck', 'mock chicken' etc.)
Hier vind je een lijst met toko's in Utrecht:
http://tokowijzer.nl/tokos/#tokoBij natuurwinkels hebben ze ook vaak seitan, maar die is meestal nogal aan de prijs.
De lekkerste en goedkoopste seitan is overigens zelfgemaakte seitan. Je kunt het maken door een deeg te maken van tarwemeel en dat te spoelen tot al het zetmeel eruit is en alleen het eiwit nog over is en dat eiwit dan te koken in bouilon (
hier een recept).
Makkelijker is het om op internet een zak tarweglutenpoeder te bestellen (bijvoorbeeld
bij een molenwinkel) en daar seitandeeg van te maken. Omdat al het zetmeel er al uit is, hoef je dit deeg niet te spoelen en kun je het meteen koken of stomen (recept voor deze methode
op mijn website). Met tarwegluten poeder kun je ook heel
lekkere worstjes maken.