Ik vroeg me af, voor de mensen die ervaring hebben met het klaarmaken van vega vlees in de oven!
ik heb bij de AH meerdere soorten vega vlees gezien die je naast in de pan ook in de oven kan bereidn
onder andere de
burger royaal, falafel balletjes, vega hamburgers
nu vroeg ik me af.. als je het in de oven klaarmaakt hoe ''zie'' je dan dat het goed is?
ik heb zelf toevallig vanavond voor het eerst de burger royaal (die 4 ''kleine'' burgers van de AH/tivall) klaargemaakt in de oven maar op de verpakking stond 8 min op 180graden...
maar na 8 minuten zagen ze er nog alles behalfe gaar uit... ik heb ze uiteindelijk 20!! minuten op 200 graden in de oven gedaan voordat ik ze er ''gaar'' uit vond zien, en ja het smaakte zeker toen!! maar toch ''vaag'' dat de tijd zo afwijkt..
hebben meer mensen dit? hoe maken jullie het klaar in de oven?
(ik had de burgers in een ovenschaal gelegd)