Jeetje, kruiden, heb ik dat echt geschreven? Ik bedoelde natuurlijk specerijen. En ik heb evenveel genomen als in het recept, maar wel andere want ik heb koekkruiden gebruikt in plaats van de verschillende soorten losse specerijen. Oja, dat heet dus speculaaskruiden of koekkruiden, vandaar dat ik het zo noemde natuurlijk. Maar toch raar eigenlijk.
Verder is het dus nogal puddingachtig, zoals ik al schreef. Loopt niet uit, maar je moet hem wel van een bordje eten, ik zou niet een stuk in de hand nemen en dat proberen op te tillen. Ik weet niet wat je anders zou bedoelen met of hij niet uit elkaar valt. En hoe ik die vraag dus moet beantwoorden. Denk pudding, dan kom je al een heel eind.
Verder heb ik tarwebloem gebruikt ipv rijstebloem. En sojamelk gebruikt. Dat was allebei geen probleem (ik heb deze taart vaker gemaakt en altijd zo, weet dus niet hoe hij anders zou uitpakken). De volgende dag is hij nog prima, op de bakdag zelf heb ik (dit keer) niet geproefd.