Wat ik me afvraag: als het koken zo snel moet gaan, hoe snel wil je de maaltijd dan naar binnen kunnen werken? Als koken al zo zonde is van je tijd dat je nogal wat concessies doet aan variatie en smaak, dan is eten waarschijnlijk ook slechts een noodzakelijk kwaad. En wat doe je met de tijd die je bespaart? Ik krijg de indruk dat je veel tijd kwijt bent met tijd besparen.
Voor de curieuzeneuzen over wat ik met de vrijgekomen tijd doe (eens nadenken):
1 heu, eeehhh haaa ik sport enorm veel : Joggen, body building, zwemmen, Aikido, helaas heb ik een paar disciplines moeten laten valllen zoals tennis en fietsen.
2 En ik heb een atelier in huis voor schilderen en pottenbakken (keramiek)
3 Naar het strand gaan elke namiddag (werken doe ik 's morgens en 's avonds)
4 Veel lezen: fictie en non-fictie
5 Ik studeer drie talen momenteel
6 O ja ik vergat het bijna. Ik speel gitaar
7 En verdomde veel tijd verliezen op internet