Bast en ik hebben laatst raapstelenstamp gegeten. Er ging een kilo piepers bij en we hebben samen netjes de pan leeggegeten. Bast was erg te spreken over de stamp en wilde het wel vaker eten.
Erg lekker inderdaad!
Laatst een lentestampotje met brandnetelkaas. Wel een lekker idee, maar ik vond de uitvoering niet zo denderend.
Venkel maak ik of salade met citrusdressing, munt en granaatappelpitjes mee of ik stoof het in een Mediterraansachtig pannetje met van die Turkse rondkorrelrijst als een soort risotto.
In mei is het tijd voor o.a. koolraap, postelein, selderie en waterkers. Heeft iemand daar nog leuke recepten voor?
Koolraap heb ik nooit in huis eigenlijk en selderie heeft altijd een bijrol en geen hoofdrol. Afgezien van als het op moet en ik met yoghurtdip de overgebleven stengels op knaag, maar dat is niet echt een gerecht natuurlijk. Waterkers doe ik eigenlijk ook nooit iets mee.
Meiraapjes, die mogen natuurlijk ook niet ontbreken
Doet er iemand nog iets geinigs met radijsjes trouwens?