Een beetje off-topic , maar klikte net zelf op de link en dat viel me eveneens op, namelijk dat er geen handige sorteerfunctie is bijv op waar 5 sterren aan gegeven worden.
Wilde trouwens kijken of een van mijn favoriete boeken in de recensies stond: dit is per definitie GEEN vegetarisch kookboek en zelfs geen kookboek maar wel een boek om inspiratie op te doen als je geen recepten wilt volgen maar ook geen wangedrocht wilt proeven als je lukraak dingen bij elkaar gooit.
Er staan echter wel vegetarische 'gerechten' in, dus het is niet per sé anti-vegetarisch.
Wat is het dan wel? Een smaakbijbel (Flavor Bible) van twee topkoks (Karen Page & Andrew Dornenburg) die uitleggen wat een gerecht goed maakt = samenwerking van smaak+mondgevoel+geur + factor X .
Het leunt vrij zwaar op de Amerikaanse keuken, maar die is dan ook niet wat velen denken een smeltkroes (melting pot), maar een kleurige salade, waar ongeloveloos veel verschillende kookculturen samenkomen. De auteurs zijn wel zeer klassiek geschoold, waardoor er weinig vegetarische , laat staan veganistische geinspireerde gerechten bij staan.
Dan moet je echt naar ingredienten gaan zoals bijv kikkererwten die een belangrijke eiwitbron kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld kikkererwten.
mgoed.. einde off topic verhaal.. misschien kent een van jullie het boek ook?