Bij
Blue PepperMooi restaurant (blauwe muren, orchideeën, LED-lampjes waar Johannes van Dam ongetwijfeld erg blij mee is.
Er zijn drie menu's en, als je erom vraagt, ook een vegetarische (ik snap niet waarom die niet gewoon op de kaart stond, want hij is er dus wel gewoon.)
Als amuse een blokje tahoe, in een jasje gefrituurd, met hele scherpe zoete chiliasua.
Dan een 'open loempia', een gefrituurd bakje met groenten. Met hele lekkere pindasaus.
Vervolgens soep, zout en hartig, met babymais, tahoe en kwartelei. Daarna saté van groenten en tahoe, weer in een deegje gefrituurd. Wat wel erg lekker is. (Dus niet erg dat je wéér gefrituurde tahoe eet.) Met zoetige ketjapsaus.
Daarna een mini-rijsttafel-op-een-bord: een groot bord met een kegel van rijst, hele lekkere aubergine met pittige tomatensaus (beetje pittig zei de Indo in de bediening, en hij corrigeerde zichzelf: beetje pittig voor ons, pittig dus). Heel erg lekker! En gewokte groenten, groenten met klapper en tahoe (weer in jasje) in sojasaus. Jumjumjum
Toe een blauwe peer, tikje smakeloos, met lekkere passievruchtenbavarois. En daarna nog thee met spekkoek.
140 Euro met z'n tweeën prima besteed!