0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Ja, neem een mix. Ik heb bij Gimsel weleens zo'n mix van verschillende soorten rijst (wit, rood en wilde) en granen. Erg lekker.
Citaat van: Carmen San Diego op 27 juli 2009, 21:01:22Ja, neem een mix. Ik heb bij Gimsel weleens zo'n mix van verschillende soorten rijst (wit, rood en wilde) en granen. Erg lekker. Heeft wilde rijst niet een veel langere kooktijd dan andere? En geldt dat ook niet voor varianten van rijst?
Citaat van: Christiaan op 27 juli 2009, 21:46:20Citaat van: Carmen San Diego op 27 juli 2009, 21:01:22Ja, neem een mix. Ik heb bij Gimsel weleens zo'n mix van verschillende soorten rijst (wit, rood en wilde) en granen. Erg lekker. Heeft wilde rijst niet een veel langere kooktijd dan andere? En geldt dat ook niet voor varianten van rijst?Bij die mixen is de wilde rijst vaak voorgestoomd geweest, zodat deze een minder lange kooktijd nodig heeft.