Mss is mijn vraag al beantwoord, maar ik heb niet alle 20 pagina's van deze draad doorgelezen.
ik drink geen melk en gebruik over het algemeen weinig zuivel. Alleen boter eigenlijk, maar daar eet ik ook niet een half pakje per dag van op en ik eet geregeld kaas. Gewone melk drinken vind ik niet heel erg lekker en ik krijg er diarree en buikkrampen van en word misselijk. Yoghurt gaat wel goed, mits niet meer dan 2 kleine porties. Ik heb wel eens soja-yoghurt gegeten, maar dat vond ik naar karton smaken
Wat is de meerwaarde van sojamelk gaan toevoegen aan mn menu? Is dat persé nodig?
Volgens mij krijg ik wel calcium naar binnen via andere dingen (groenvoer bv) en B12 via dierlijke dingen in mn menu. Als het niet teveel naar karton smaak, zou ik mss sojamelk met een smaakje kunnen proberen (wss niet de choco, want gewone chocolademelk vind ik ook al niet lekker).