Hi,
Ik vind sojamelk persoonlijk erg lekker. Het is inderdaad vrij zoet.
Je hebt allerlei smaakjes, zoals: banaan, chocolade, aardbei, vanille, naturel, ananas en perzik (dacht ik) en dan kan je nog kiezen voor biologische.
Veel keuze dus.
Pannenkoeken kan je er ook meebakken. Het worden dan altijd vrij stevige, dikke pannenkoeken.
Ik maak ze zelf altijd met bloem, sojamelk, wat suiker en citroensap (1.5 eetlepel i.p.v. een ei) en soms gooi ik er een beetje rumaroma door:p erg lekker.
Je hebt trouwens ook opklopslagroom van soyatoo, deze is erg zoet maar wel heel lekker vind ik zelf.
De ingredienten hiervan zijn:
Sojamelk (water en sojabonen) (74%), kokosvet (5%), palmvet (5%), suikerbietenstroop, maltodextrine uit maïszetmeel, wijnsteenzuur, verdikkingsmiddel: zeewierextract, zeezout, natuurlijke vanille extracten.
Helemaal plantaardig dus.
Dit verkopen ze in een biowinkel denk ik wel.
Verder (nu het toch over soja gaat) had ik laatst een lekker toetje van sojade geprobeerd. Het was de smaak banaan. MMMM
Succes.
Groetjes,
Jade