In het gebouw waar onze organisatie kantoorruimte huurt, is ook een bedrijfsrestaurant/kantine. Je kunt ook gewoon je eigen boterhammen meenemen en dat doe ik ook vrijwel altijd. Het scheelt geld en het is veganistisch. De keren dat ik er mijn lunch heb gekocht in de zes jaar dat ik hier werk zijn op één hand te tellen. De catering wordt verzorgd door een cateringbedrijf (Eurest). Op zich is het aanbod vrij uitgebreid: vers fruit, verschillende soorten brood en broodjes, beschuit en knäckebröd per stuk verpakt, portieverpakkingen jam, hagelslag, pindakaas, halvarine en roomboter, een koelvitrine met flesjes sap, bekers melk, karnemelk, Vivit en dergelijke, veschillende soorten kaas, vleeswaren en salades voor op brood, toetjes als yoghurt en kwark. Er is ook een saladebar met rauwkostsalades, fruitsalade, gekookte eieren en vaak ook een pastasalade en verschillende soorten dressing. Tot zover zit er aardig wat bij voor vegetariërs. Er zijn ook belegde stokbroodjes en bagels verkrijgbaar, helaas vaak met vis of vleeswaren, soepen, waarvan soms wel soms niet een vegetarische, warme maaltijden, meestal niet vegetarisch, en de frituurafdeling heeft soms alleen friet met mayonaise, maar soms ook vegetarische burgers (van Vivera) of kaassoufflés. Over het geheel genomen kun je er als vegetariër wel goed terecht. Voor veganisten, zoals ik, wordt het wat lastiger, al is er wel wat te vinden.