0 leden en 7 gasten bekijken dit topic.
Wat een goed idee, dat ik daar nooit op gekomen ben
Niet gekookt, maar wel zelf gemaakt: zuurkool van ca. 1 kilo witte kool, met zout, karwijzaad, jeneverbes, rode en zwarte peper (van alles 1 eetlepel) en een teentje knoflook onder in het glas. Net geproefd: mag (na vier dagen) nog een dagje gisten, maar echt bijzonder aromatisch en mild.
Vorige week heb ik de kastanjes geraapt, doordeweeks had mijn moeder er kastanjepuree van gemaakt. Tjonge, dat is best lekker spul!
Citaat van: Eelco op 10 oktober 2014, 00:47:40Niet gekookt, maar wel zelf gemaakt: zuurkool van ca. 1 kilo witte kool, met zout, karwijzaad, jeneverbes, rode en zwarte peper (van alles 1 eetlepel) en een teentje knoflook onder in het glas. Net geproefd: mag (na vier dagen) nog een dagje gisten, maar echt bijzonder aromatisch en mild. lekker hoor.