- Je kunt risotto's maken!
- Alle paddestoelen mogen, dus ook quorn want dat is een schimmelproduct.
Pompoen vind ik ook niet terug in je lijstje, en die zou je kunnen gebruiken ipv tomaat en/of wortel (m.n. in sauzen, soepen).
- Let op: knolselderij is familie van de selderij, dus dat risico zou ik niet nemen, en ik zou idd de adviezen wat breder trekken (aardappel/tomaat naar nachtschaden)
- Als pannenkoek variant kun je bloem of maistortilla's maken
- kool mag, en is lekker! Dus wat dacht je van groene koolrolletjes gevuld met quorngehakt en pompoensaus? Er bij een graansoort of rijs oid.
- kaas mag dus ook, dus bijv. gebakken brie met honing en erbij komkommersalade in yoghurtdressing
- pasta's mogen, dus lasagne met courgette, spinazie en ricotta
- spinazie-feta taart (of flapjes)
- qua kruiden: ga je te buiten aan de bieslook. Tijm zie ik niet in je lijstje, en idd basilicum en oregano kunnen denk ik ook.
- citroenen mogen ook blijkbaar, die kun je dus ook in je dressings gebruiken (en margarita's maken, of was alcohol nou weer uit den boze?
- zijn er ook nog dingen die je niet lust? Want broccoli is ook nog beschikbaar, en zooooo lekker.
Nou dit was het wel even voor nu geloof ik. (Heb er wel trek van gekregen!)
edit: broccoli heb je al genoemd zie ik.