Ik heb een recept van Bart, dat was wel lekker:
3 eieren
een scheutje sojasaus
3 el bloem
1 ui, fijngesneden
½ winterwortel, fijngesneden
½ blikje babymais
1/3 bloemkool, fijngesneden
scheutje olie
2 el groene Thaise curry (de toko op de Stormsteeg heeft veggie groene currypasta Piek)
150 gram sobanoedels
1 el maïzena
100 gram witte kool, fijngesneden
15 plakjes komkommer
Bak eerst twee grote omeletten van de eieren, sojasaus en bloem.
Bak een uitje, winterwortel, babymais, 1/3 bloemkool in olie,
en voeg de groene Thaise curry toe. Terwijl dat pruttelt de Japanse noedels gaar koken . Roer de noedels door de curry, bindt de curry als dat nodig is met maïzena, en vul de omeletten met de currynoedels.
Opdienen met een salade van witte kool en wat plakjes komkommer ter verkoeling