wat een leuk idee.
Inderdaad is zoals Calimero al zegt Mexicaanse mole een goed idee.
Het recept van Annemieke kun je ook wat minder uitgebreid maken, dan is het nog steeds erg lekker. Het is een goed recept voor veel personen, en als een deel wel en een deel niet vega eet is dat met dit recept ook handig te doen. Erbij kun je ander mexicaanse dingetje geven zoals tortillachippies, tomatensalsa, guacemole, maiskolf, etc.
Als voorgerecht kun je over een salade van bittere saladesoorten (roodlof, rode sla, en erbij dan nog een frisse sla zoals ijsbergsla) hele bittere chocolade schaven, dat is een goede combi. Erbij moet je dan eigenlijk ook nog iets vettigs doen, zoals geitenkaas, of geitenkaasdip. Ik kan me voorstellen dat het niet zoveel mag kosten als het voor een studentenvereniging is, bij de Turk kan je goedkope geitenkaas halen en die kan je evt. mengen met nog goedkopere feta (uit blik) en kwark. Wat peper erdoor, en bij de salade met een stukje brood geven.