Het ging toch om tips, niet om recepten?
Ik doe altijd maar wat.
Hoeveelheden zijn afhankelijk van je voorraden, humeur en grootte taartvorm.
Broccoliroosjes stomen, niet al te gaar
Hazelnoten (geschilde) in niet al te grote stukken hakken
Camembert in plakjes snijden
Bodem maken van ofwel bladerdeeg ofwel magere kwark (de allergoedkoopste) met bloem en een beetje olijfolie en een beetje peper en zout. Verhoudingen zodanig dat er een leuk deeg ontstaat. Doe ik zelf altijd, lukt goed en wordt mooi knapperig aan de rand maar niet hard, en is niet zo vet.
Vorm invetten en deeg in dun laagje erover verspreiden. Eventueel blindbakken.
Broccoli, noten en camembert erover draperen. De boel afvullen met losgemengde eieren, eventueel aangelengd met kwark/yoghurt/room/water en bloem. Peper en zout hierdoorheen, eventueel andere kruiden naar smaak.
In hete oven tot gaar.
Succes.
Om het simpel te houden kun je trouwens ook de broccoli en de noten weglaten. dan wordt het een camemberttaart.