Volgens mij is dat nergens te krijgen, ik heb het nog nooit gezien tenminste (maar heb er niet bij de natuurwinkel naar gezocht)
Zelf maken is veel lekkerder, spotgoedkoop en niet zo moeilijk. Je neemt een basis van koude, erg gare aardappel (kruimige zijn hier het beste voor). Naar voorkeur grover of heel fijn prakken. Erdoor: fijngesneden augurk en zilveruitjes, doperwtjes uit blik, mayonaise, paprikapoeder, likje ketchup, peper, zout, verse peterselie, stukjes ei. Op laten stijven in de koelkast en dan met 2 lepels een bal van scheppen, op een bordje leggen. Een eetlepel mayo een klein beetje verdunnen met het vocht uit de pot zilveruitjes zodat het iets dunner wordt. Over de bol salade heen scheppen, garneren met plakjes ei en wat verse peterselie of bieslook.
Als je er toch iets vlezigs doorheen wilt doen, zijn de knakworstjes van Tivall wel een goede vervanger, in kleine blokjes gesneden.